Julegavetips for å finne gaver til dine nærmeste

Julegavetips

Julen er tilbake, og det nærmer seg med stormskritt. Som de fleste andre lurer du sikkert på hva du skal gi i julegave til dine nærmeste. Trenger du inspirasjon? Det kan være en utfordring å finne den riktige gaven til vennene dine eller familien. Her er noen tips:

 

#1 - Ser etter noe nyttig

Hvis du vet om noe de trenger, kan det være en god ide å gi det i gave. Da gjør du dem en tjeneste, og det er en god følelse at du har bidratt til noe.

Men det kan være en utfordring å finne noe som andre trenger. De som jobber kan som regel kjøpe det de trenger og det blir vanskelig å finne noe å gi til dem.

 

#2 - Gi personlige gaver

Å gi en personlig gave gjør en stor forskjell. Når du gir en gave som er bare for en person, viser du at du ikke har kjøpt en tilfeldig gave, men du har virkelig tenkt på dem. De fleste vil sette stor pris på det og gjøre dem glad, og det vil gjøre deg glad også!

 

#3 - Ord kan være bedre enn ting

Man trenger ikke alltid å gi “noe”, men prøv å skrive noe personlig til dem. Du kan for eksempel skrive hvor glad du er i dem og hvorfor du er takknemlig for dem. Ting kan bli ødelagt eller mistes, men ord kan huskes for alltid.

 

#4 - Del av din tid

Noe av det viktigste i dag er tid. Vi bruker mye penger for å kjøpe oss mer tid. Folk og bedrifter betaler gjerne for å få noe gjort raskere og spare tid. Samtidig er det mange distraksjoner som gjør at vi kaster bort tid unødvendig. Hvis man mister tid, er den umulig å få tilbake. Husk derfor å bruke tiden din godt! Når du fra hjertet gir av tiden din til dine nærmeste, er det en verdifull gave og en god investering med høy avkastning.

 

Hos Gratitudebottles har vi tenkt på disse punktene og vi tilbyr produkter som oppfyller dem. Her er hvordan Gratitudebottles hjelper deg å oppfylle disse fire punktene.

  1. NYTTIG: Gratitudeflasken er absolutt nyttig. Den vil hjelpe den som får den til å holde seg hydrert.
  2. PERSONLIG: Vi graverer navnet til personen på korken på en fin måte, med fonten du velger.
  3. ORD: Du kan skrive noen gode og oppmuntrende ord til personen. Vi graverer det på et lite stykke av tre som vi legger i flasken. Det blir den andre fine overraskelsen til personen du gir den til. :-)
  4. TID: Vi ordner alt og sender flasken med posten i hele Norge. Slik sparer du tid som du kan bruke med dine nærmeste. ;-)

Sjekk ut produktene våre.

Drikkeflaske i gave